Share

Tendinte in 2017 pentru tapet

Tendinte in 2017 pentru tapet

1 Tapetul interactiv

Tapetul interactiv este, fără îndoială, tendința care s-a făcut cea mai remarcată pentru casă sau birou în 2017. Sunt modele care au ilustrații ce pot fi colorate de cei mici sau care au inserţii luminoase în întuneric. Rezultatul: un tapet  personalizat pentru fiecare încăpere.

2. Tapetul cu aspect metalic 

Pare că aspectul luxos al tapetului metalic nu se va demoda niciodată. Abordare modernă a strălucirii și glamurului de altădată, tapetul metalic este un trend care s-a lansat cu ceva timp în urmă dar care continuă să rămână în tendințe și în 2017. Când ne vor încânta privirea cu precădere pereții care par tapetați cu aur, bronz sau cupru.

3. Tapetul floral

Tapetul floral va fi foarte la modă în 2017. Dar nu, nu vă gândiți la modele complicate de pe tapetul bunicii! Pentru că tapetul floral al anului 2017 va fi mai îndrăzneț și mai spectaculos. Fundalul va fi predominant închis la culoare iar modelele vor tinde să fie supra-dimensionate.

4. A room with a view

Mulțumită inovațiilor din domeniul tipăriturilor și al fotografiei, tapetul personalizat devine tot mai prezent. Surprinzător? Nu tocmai! Efectul unei fotografii supra-dimensionate este întotdeauna covârșitor iar un astfel de tapet poate fi folosit în mai multe moduri. De exemplu, foto-tapetul este soluția perfectă pentru camerele fără ferestre.

5. Trendul ”Nu pot să cred că e tapet!”  

Imaginea ”nimic nu e ceea ce pare” va fi foarte la modă și în 2017. Trendseterii își vor decora pereții cu tapet care creează iluzii optice (trompe l’oeil wallpapers), obținând astfel decoruri stilate pentru încăperi care își păstrează, totuși, atmosfera domestică. Dacă sunteți îndrăgostiți de aspectul cărămidei aparente, al plutei sau al celei de cherestea, atunci nimic nu vă oprește să le aduceți în casa voastră. Cu ele, sigur îi veți face pe cei care vă vor vizita să exclame: ”Nu pot să cred că e tapet!”

Toate aceste materiale le gasiti pe: www.axelen.ro

Share post:

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.