Share

Mobilier in 2020

Mobilier in 2020

Tot mai multe persoane locuiesc în case mai mici, ceea ce înseamnă că fiecare centimetru de spațiu contează. Oamenii devin mai atenți la bunurile lor datorită inspirației venite de la influenceri.

Astfel, mobilierul cu mai multe utilizări va fi în trend în 2020. Mesele cu sertare pentru depozitare pot avea funcționalitate dublă, ca spațiu de luat masa și spațiu de lucru. Paturile cu sertare pot avea și rol de comode. Vom vedea accente create de scaune, lămpi, mese laterale și multe altele cu design geometric.

Mobila din catifea aduce o strălucire elegantă în orice cameră din casa noastră. În 2020, vom întâlni catifea în tonuri de pietre prețioase, precum mov, rubin, verde și albastru liniștit, dar și o mulțime de canapele și scaune inspirate de designul modern de la mijlocul secolului. Vom avea accente de aur pe mesele de cafea, pe corpurile de iluminat, pe picioarele canapelei și multe altele. Aurul este o modalitate excelentă de a adăuga glamour într-o încăpere. Acum, mai mult ca niciodată, consumatorii se gândesc la impactul asupra mediului.

Acesta este motivul pentru care mobilierul realizat din materiale durabile va fi o tendință imensă în 2020. Pânzeturile, răchita și lemnul recuperat vor fi materialele de mobilier foarte populare anul viitor. Acestea vor adăuga căldură designului caselor noastre, fiind în același timp ecologice.

Share post: