Share

Despre studioul nostru

Despre studioul nostru

01

Despre noi

Echipa noastra ofera servicii de design interior şi proiectare 3D  pentru spatii rezidentiale si publice. Va stam la dispozitie cu servicii de design interior pentru case, servicii de design interior pentru apartamente, proiecte design restaurant, cafenea sau hotel. Proiectam mobilier pentru orice tip de spatiu.

Suntem caracterizati de un spirit liber, slefuit in scolile de referinta italiene si romanesti. Suntem o echipa mica care putem sa tinem piept unor proiecte ambitioase din prisma faptului ca iubim ceea ce facem. Am pornit pe acest drum in Romania din 2007 avand o experienta de 8 ani in strainatate in acest domeniu, realizand proiecte cu succes in mai multe locatii din Italia, Elvetia, Monte Carlo, sub tutela unor arhitecti cunoscuti precum: Rosario Perotta, Stefano Boeri, Matteo Piano.

Viziunea este principala noastra valoare, sustinuta de talent si de capacitatea noastra de a intelege lucrurile in profunzime. Folosim designul pentru a da valoare estetica si functionalitate obiectivelor tratate. Proiectele noastre ilustreaza echilibrul intre forma si functie, principiul fundamental al designului, fara a uita vreo clipa personalitatea si gusturile clientilor.

Ce facem noi

  • Design de interior
  • Design arhitectural/ proiectari gradini
  • Proiectare mobilier
  • Implementare

02

Suntem specializati in

Echipa noastra este dedicata proiectelor pe care le realizam. Incercam sa definim esteticul si designul fiecarei lucrari prin originalitate. Acordam atentie la detalii si la functionalitatea tuturor elementelor inglobate in proiectele noastre.

%

Design interior

%

Design arhitectural

%

Implementare

03

Echipa noastra

Simona Vida

Designer – proiectare/ implementare

Ilie Narcis

Sen. designer – proiectare/ implementare

Alexandra Seaton

Designer – creativ coordonator/ implementare

04

Testimonials