Proiect pentru un apartament in zona statiunii Mamaia. O cromatica alcatuita din culori calde, bine delimitata in fiecare spatiu, accente vizuale realizate din texturi naturale; parchet, texturi decorative sau tapet.

Read more

O abordare mai glam pentru un spatiu a caror proprietari au o viata dinamica, cu alternante de texturi si culori deschise, reflecsii. Iluminatul completeaza paleta compzitionala prin diferite stadii de intensitate a luminii; aplice cu cristal ce disperseaza lumina, iluminat ambiental care da senzatia de cald, materiale textile ce completeaza armonios fiecare spatiu in parte […]

Read more

Proiect construit in jurul unei idei a spatiului mai aerisit, un tapet cu perspectiva natura s-a folosit pentru a mari vizual spatiul, insertii de lemn furniruit si metal, iluminat cu accente moderne, mobilier cu texturi lucioase si mix-uri de sticla cu metal. Un stil eclectic, ne-convetional, nuante calde, texturi cu reflexii.

Read more

Proiect pentru un apartament in stil clasic, nuante calde si deschise, mobilier clasic cu patina aurita, decoratiuni clasice cu patina din foita. Sa urmarit simplificarea compozitiei spatiului destul de generos ca marime; tonurile propuse si texturile decorative sunt luminoase si in acelasi timp estompate ca structura pentru a nu obtura vizual compozitiile si volumele amenajarii

Read more

Apartament creat cu linii aerisite texturi eclectice, tapet, insetii de lemn furniruit. dormitor creat din dorinta proprietarilor de a avea o transpunere a naturii in zona de dormitor, texturi luxuriante, subtile, culori calde, transpuse intim in texturi de catifea si materiale decorative.

Read more

Un proiect ce se prezinta a fi o fuziune intre stilul nordic cu elemente eclectice, cu structuri si materiale organice. Nuante subtile de albastru definesc compozitia spatiuluidin dormitor. Zona de zi cu insertii de lemn furniruit are o tema ce duce spre „travel&living”.

Read more

Camera hotel in mamaia Nord. Texturi calde; lemn, paravane cu frezari in MDF, ce ascund o chicineta, iluminat subtil cu insertii de banda LED. O dispunere cat mai optima pentru un spatiu cu dimensiuni mici.

Read more

Proiect digital realizat pentru un apartament in orasul Timisoara. Am pornit de la ideea unui spatiu modern, incercand sa ii transpunem o atmosfera calda imbinamd materiale precum: lemnul, sticla, materialul textil. Iluminatul este organizat foarte simplu, fara sa complicam prin forma, ansamblul vizual. Culorile sunt calde, naturale iar prin aplicarea de oglinzi pe corpul de mobilier am incercat sa marim vizual spatiul.

Read more