Despre noi

Design interior

Creare concept

Layout 2D

Planuri | desfasurari

Schite de concept

Modelare 3D

Propunere finisaje | mobilier | iluminat

Coordonare | consultanta | executie

Design grafic

Creare concept grafic

Design logo

Creare identitate vizuala

Concept vizual publicitate

Stencil art personalizat

Creare pattern textil

Finisaje si Mobilier

Proiectare mobilier

Proiectare mobilier HORECA

Finisaje murale | ceramica | Placari decorative

Iluminat personalizat

Arts&Craft

Pictura murala | sticla

Proiectare boiserie | antichizari

Aplicari foita de aur, argint, cupru

Proiectare si realizare mobilier vintage

Proiectare si realizare corpuri de iluminat

______________________________________________

Oferim

– servicii de design interior şi proiectare 3D  pentru spatii rezidentiale si publice. Va stam la dispozitie cu servicii de design interior pentru case, servicii de design interior pentru apartamente, proiecte design restaurant, cafenea sau hotel. De asemenea echipa noastra este specializata in proiecte de boiserie, aplicari foite de aur, argint si cupru, antichizari sau alte manufacturi ce tin de amenajarile interioare. Proiectam mobilier pentru orice tip de spatiu.

Inventivitate

– caracterizati de un spirit liber, slefuit in scolile de referinta italiane. Suntem o echipa mica care putem sa tinem piept unor proiecte ambitioase din prisma faptului ca iubim ceea ce facem. Am pornit pe acest drum in Romania din 2007 avand o experienta de 8 ani in strainatate in acest domeniu, realizand proiecte cu succes in mai multe locatii din Italia, Elvetia, Monte Carlo, sub tutela unor arhitecti cunoscuti precum: Rosario Perotta, Stefano Boeri, Matteo Piano.

Creativitate

– este principala noastra valoare, sustinuta de talent si de capacitatea noastra de a intelege lucrurile in profunzime. Folosim designul pentru a da valoare estetica si functionalitate obiectivelor tratate. Proiectele noastre ilustreaza echilibrul intre forma si functie, principiul fundamental al designului, fara a uita vreo clipa personalitatea si gusturile clientilor.

ECHIPA

______________________________________________

ILIE Narcis

Sen. Designer

Absolvent al Liceului de Arta Suceava, absolvent al Institutului de Design Palladio Verona cu experienta dobandita in Italia si Franta alaturi de studiouri de arhitectura si design. A urmat cursuri de specializare in managementul lucrarilor de design interior la Institutul Statal M. Buonarotti Italia. Membru al grupului Dexigner si IIDA

GHINEA Simona

 Arhitect de interior – partener

A absolvit Facultatea de Arhitectura si Urbanism”Ion Mincu”Bucuresti, specializata in arhitectura si design interior, cu o vasta experienta dobandita in Italia dar si in Romania in proiectarea mobilierului HORECA, mobilier rezidential si nu numai, in prezent activeaza ca senior arhitect la binecunoscutul grup Italconsortium.

ALBERT Christian

Project Manager

A studiat strategii de marketing si managementul lucrarilor de design interior si industrial la IED Milano Italia. Are o experienta in domeniu de peste 10 ani, administrand lucrari de design in Italia, Spania si Elvetia, a implementat cu succes in piata, produse a unor branduri internationale precum: Alessi, Metallux Lights, Brugnotto, etc.


CLIPICI Tiberiu

Arhitect – colaborator

Absolvent al Facultatii de Arhitectura si Urbanism Cluj, cu experienta in proiectare de mobilier personalizat din lemn, amenajari interioare si peisagistica. Este fondatorul studioului de design, arhitectura si consultanta specializata, Altfel Design.