Un proiect ce reuneste cateva idei de compozitie indraznete; cum ar fi placari cu lemn, texturi decorative structurate si intregite prin punerea lor in evidenta cu iluminat ambiental subtil. Structura acestui proiect este liniara, fiind pus accentul mai mult pe texturi si implicit pe efectul acestora in abient. S-a vrut o atmosfera calda, putin pretentioasa, […]

Read more

Proiect de amenajare interioara pentru o cladire renovata in totalitate. Recompartimentari si servicii reconditionate sau refacute. Clientul a dorit un spatiu arerisit cu tonuri deschise, accente neoclasice, texturi decorative moderne. Baile au accente moderne; placari pe dimensiuni mari, culori si texturi naturale.

Read more

Vila cu accente, eclectice, culori contrastante si texturi inspirate din natura, O compozitie a spatiului in care elementele eclectice se imbina cu nuantele pastelate sau tari. Este o incercare de a mixa doua idei si de a le integra intr-un mod in care fuziunea acestora sa fie armonioasa.

Read more

Proiect de design interior pentru o casa moderna. Accente moderne si insertii de materiale: lemn furniruit, panouri frezate, materiale decorative de calitate. Iluminat ce pune in valoare spatiul si accente de culoare care evidentiaza structura compozitiei in zonele definite a fi mai importante.

Read more

Proiect de amenajare interioara a unei vile. Ideea a pornit de la spatii largi si simple, abordand un stil modern cu accente industriale, fuziuni intre materiale diferite, fara a pune accentul pe culori.

Read more